Waarom zou u voor ons kiezen?

"De kracht van webrixs is misschien wel dat we eerlijk durven zijn tegen onze klanten."

Het Webrixsteam heeft meer dan achttien jaar ervaring in ICT, accountmanagement, projectmanagement, softwareontwikkeling en crm. Webrixs maakte een vliegende start door de persoonlijke relaties en samenwerking met bedrijven die onze medewerkers kennen en aan wie zij hun bedrijf en projecten toevertrouwen.

Het maakt niet uit hoe groot uw bedrijf is. Onze persoonlijke aanpak is geschikt voor zowel eenmansbedrijven als grote multinationals en alles daartussenin. Stuk voor stuk maken ze mooi werk, op zo veel diverse manieren. We zijn trots op onze klanten en trots op ons werk.

Waarom ons?

Onze kennis

CRM97%
Development79%
Marketing automation86%
Sales automation84%
Customer service99%

Waarom ons?

Waarom Webrixs

Webrixs is ontstaan uit de gedachte een betere en eerlijke service te verlenen aan bedrijven. We hebben ruim achttien jaar ervaring in het werken met het klein-, midden- en grootbedrijf. Vanuit oprechte interesse in bedrijven en hun werk hebben we vele mooie projecten mogen uitvoeren.

Onze passie is het verbeteren van bedrijfssoftware en bedrijfsprocessen. Het zorgen voor een goed klantcontact tussen onze klanten en hun klanten, om zo langdurige zakenrelaties voor onze klanten te realiseren.

Waarom CRM
Waarom service zo belangrijk is

Wij willen onze klanten een systeem bieden dat wij op hun bedrijfsprocessen kunnen aanpassen en niet andersom.

Onze passie is het verbeteren van bedrijfssoftware en bedrijfsprocessen. Hulpmiddelen die zorgen voor een goed klantcontact tussen onze klanten en hun klanten, om zo langdurige zakenrelaties voor onze klanten te realiseren.

 

Webrixs B.V.

  +31 (0)23 205 23 60
  contact@webrixs.nl


A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem
The Netherlands